Payly hesabınızı silme
Sahip olduğunuz siteleri sildikten sonra Payly hesabınızı Ayarlar bölümünden kalıcı olarak silin.
Payly hesabınızı istediğiniz zaman silebilirsiniz. Silme işlemi kalıcıdır, bu yüzden başlamadan önce nelerin kaldırıldığını okuyun.
Silmeden önce
- Önce sitelerinizi silin. Payly, hâlâ sahibi olduğu bir site bulunan hesabı silmez, çünkü mağazanızı Cloudflare hesabınızdan kaldıran da bir sitenin silinmesidir. Bkz. Site silme.
- Silme işlemi geri alınamaz. Hesaba bir daha giriş yapamazsınız ve hesap geri yüklenemez.
Silme işlemi neleri kaldırır, neleri korur
Hesabınızı silmek şunları kaldırır:
- Giriş bilgilerinizi; buna hesaba bağlı Google veya Facebook girişi de dahildir.
- Adınız, diliniz ve temanız gibi ayarlarınızı.
- Hesap ekibinizi. Davet ettiğiniz kişiler erişimi kaybeder, siz de başkalarının sizi davet ettiği sitelere erişimi kaybedersiniz.
- Payly e-posta listesindeki yerinizi.
Hesabınızı silmek şunları korur:
- Cloudflare, Stripe ve PayPal hesaplarınızı. Bunlar size aittir ve Payly bunların içinde hiçbir şeyi silmez.
- Destek taleplerinizi; böylece yanıtlarımız kayıtlarda kalır.
- Payly mağazalarındaki alışveriş hesaplarınızı. Bunlar Payly hesabınızdan ayrıdır.
Hesabınızı silme
- Sahip olduğunuz her siteyi silin. Bkz. Site silme.
- Sağ üstteki hesap menüsünü açın ve Ayarlar öğesine tıklayın.
- Hesabı sil başlığı altında Hesabı sil düğmesine tıklayın. Hâlâ bir sitenin sahibiyseniz Payly onu bunun yerine burada listeler ve Siteleriniz sayfasına git düğmesini gösterir.

- Hesabınız silinsin mi? iletişim kutusundaki mesajı okuyun, ardından büyük harflerle
SİLyazın. Sözcük eşleşene kadar Hesabı sil düğmesi devre dışı kalır.
- Hesabı sil düğmesine tıklayın. Payly hesabınızı siler, oturumunuzu kapatır ve onay için size e-posta gönderir.
Daha sonra fikrinizi değiştirirseniz
Aynı e-posta adresiyle istediğiniz zaman yeniden kaydolabilirsiniz. Yepyeni, boş bir hesapla başlarsınız ve silinen hesaptan hiçbir şey geri gelmez.