Nechte klienty zrušit rezervaci nebo změnit čas
Klienti mohou ze svých e-mailů o rezervaci zrušit rezervaci nebo vybrat nový čas, a to do limitu, který nastavíte. Platby se vracejí jen tehdy, když to sami rozhodnete.
Plány se mění. Potvrzovací a připomínkové e-maily vašeho klienta končí tlačítky Změnit čas a Zrušit. Každé z nich otevře stránku s podrobnostmi rezervace, kde může klient rezervaci zrušit, případně s důvodem, nebo vybrat nový čas z vašich volných časů. Přihlašovat se nemusí.

Nastavení limitu
- Otevřete rezervační stránku v editoru a klikněte na kartu Nastavení.
- V části Zrušení nebo změna ponechte zapnuté Klienti mohou svou rezervaci zrušit nebo změnit, nebo to vypněte, aby vás klienti kontaktovali.
- Nastavte Nejpozději tolik hodin předem, například 24.

Po uplynutí limitu stránka klienta požádá, aby odpověděl na potvrzovací e-mail, a spojil se tak s vámi.
Když klient zruší rezervaci
- Čas se na vaší rezervační stránce znovu uvolní.
- Vy i klient dostanete e-mail, s důvodem, pokud ho klient uvedl.
- Pokud je připojen Google Calendar, událost se z vašeho kalendáře odebere.
- Platba se sama nevrací. Klient se dozví, že o vrácení peněz má požádat odpovědí na potvrzovací e-mail. Chcete-li peníze vrátit, otevřete rezervaci v části Zrušené na obrazovce Rezervace a klikněte na Vrátit peníze za platbu.

Když klient změní čas
- Klient vybere nový čas z vašich volných časů a klikne na Potvrdit nový čas.
- Vy i klient dostanete e-mail se starým a novým časem.
- Placená rezervace zůstává zaplacená: klientovi se znovu nic neúčtuje.
- Připomínka se přesune spolu s rezervací a stejně tak událost ve vašem Google Calendar.
